Abana MYOda her bölüm için 50

Abana MYOda her bölüm için 50 öğrenci alımı hedefleniyor


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksek Okuluna, önümüzdeki yıl her bölümüne 50 öğrenci alınmasının hedeflendiği bildirildi.
     Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nur Belkayalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğalgaz, Sıhhi Tesisat Teknolojisi ve Yapı Denetimi bölümüne atanan öğretim görevlilerinin ilçe kaymakamlık binasında kendilerine ayrılan odalarda çalışmalarına başladığını söyledi.
     Öğretim görevlilerinin 2013-2014 eğitim öğretim dönemi için ders programları, içerikleri ve kaynak kitapların belirlenmesi konularında çalışmalar yaptığını ifade eden Belkayalı, şöyle konuştu;
     Okulumuzda, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanan 7 program bulunmaktadır. Bu programlar için yıl içerisinde öğretim görevlisi alımları gerçekleştirilerek, öğrenci alımı talebinde bulunulacaktır. Bölümlerin talep ve istihdam durumuna göre ikinci öğretimleri içinde kontenjanla öğrenci alımı ilerleyen yıllarda talep edilecektir. Hedefimiz her bölüm için 50 öğrenci şeklinde diye konuştu.
    
     Muhabir: Semih Yüksel
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Abana MYOda her bölüm için 50 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER