Adanada Şafak operasyonu

Adanada Şafak operasyonu -Uyuşturucu satıcılarına yönelik 500 polisin katılımıyla 31 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi -Özel harekat timlerinin de katıldığı helikopter destekli operasyonda 17 kişi gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adanada uyuşturucu satıcılarına yönelik 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.
     Yaklaşık 3 aylık teknik ve istihbarat çalışmalarının ardından ekipler, operasyon kararı aldı. Asayiş, Güvenlik ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün de destek verdiği operasyon için ekipler, saat 04.00de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasında toplanarak son bilgileri aldı.
     Özel harekat timlerinin de desteğiyle 500 polis, saat 05.00de merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesinde 31 ayrı adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Şafak adı verilen operasyonda, 17 kişi gözaltına alındı. Evine baskın düzenlenen zanlıların, yakınları polis ekiplerine ve gazetecilere tepki gösterdi.
     Narkotik dedektör köpeklerinin de katılarak uyuşturucu araması yaptığı operasyona, polis helikopteri de havadan destek verdi. Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde ve silahlar, zanlılarla Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar - Volkan Kaşık - Ömer Yıldız
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanada Şafak operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER