Adanada Yılın Enleri ödül töreni

Adanada Yılın Enleri ödül töreni -Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenlediği Yılın Enleri halk oylamasında dereceye girenlere ödülleri verildi


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenlediği Yılın Enleri halk oylamasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
     Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenen törene onur konuğu olarak katılan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, gençlerin böyle bir organizasyon düzenlemesinden mutlu olduğunu söyledi.
     Gençlerin yanında olmak ve heyecanlarını paylaşmak için Adanaya geldiğini belirten Kavuncu, Konu gençler olunca çok başka. Bir noktada biz bugün ne yaparsak yapalım, yaptıklarımızı yarına güvenli bir şekilde emanet edeceğimiz gençleri iyi yetiştiremezsek hakikaten yaptıklarımız ne kadar başarılı olursa olsun bir faydası yok dedi.
     Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atalay Yalınız da, bu tür etkinlikleri bahane ederek Adana gençliğinin vizyonunu ortaya koymayı, gençlerin ne yapmak istediğini açığa çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.
     Kendilerinin her zaman birlik çağrılarını yenileyeceklerini ifade eden Yalınız, Bizim birlik çağrımız dilimizden hiçbir zaman düşmeyecek dedi.
     Konuşmaların ardından Adana Gençlik Meclisine destekte bulunan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.
     Törende daha sonra Yılın Enleri oylamasında yılın radyocusu dalında Abdullah Aya, yılın radyosu dalında Efsane Radyoya, yılın gazetecisi dalında Gökhan Atılana, yılın gazetesi dalında Ekspres Gazetesi sahibi Hakan Bülent Yardımcıya, sivil toplum kuruluşlarından Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübüne, iş adamı Ekrem İnaltekine, Akdeniz TV adına Evsen Medya Grup Başkanı Yüksel Evsene, yılın sporcusu olarak da Adana Demirspor futbolcusu Şener Özcana ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanada Yılın Enleri ödül töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER