Adanada 31 branşta spor okulu açılacak

Adanada 31 branşta spor okulu açılacak


ADANA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 31 branşta spor okulu açılacağını bildirdi.
     Hadi, yaptığı yazılı açıklamada, Türk sporunun alt yapısını oluşturmak, gençleri spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklara karşı korumak için bu yıl da spor okulları açılacağını belirtti.
     Amaçlarının, sporun geniş kitlelere yayılmasını sağlamak olduğunu ifade eden Hadi, şunları kaydetti:
     "Ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, başkalarına karşı saygılı ve onlarla işbirliği yapan, kurallara uyabilen bir nesil yetiştirmek ve spor yapmak isteyen herkese spor yaptıracağız. Çocuklarımızın serbest zamanlarını değerlendireceğiz. Çocuklarını spor okullarına kayıt ettirmek isteyen veliler, 13 Mayıs Pazartesi günü, 2 adet fotoğraf, sağlık raporu, nüfus cüzdan fotokopisi ile il müdürlüğünden alacakları kayıt formu ile başvuru yapmaları gerekiyor."
     Spor okullarındaki branşların atletizm, yüzme, basketbol, badminton, boks, bisiklet, jimnastik, dans, güreş, futbol, halter, hentbol, halk oyunları, izcilik, judo, karate, eskrim, masa tenisi, satranç, tekvando, oryantring, tenis, step-aerobik-fitness, voleybol, modern pentatlon, kick boks, okçuluk, yelken, motor sporları, kano ve kürek olduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada 31 branşta spor okulu açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER