Adanada belediye hizmetleri

Adanada belediye hizmetleri -Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, Keresteciler Sitesindeki asfalt çalışmalarını denetledi


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazın, Keresteciler Sitesindeki asfalt çalışmalarını denetlediği bildirildi.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Vekili Aldırmazın, Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerince Keresteciler Sitesinde sürdürülen asfalt çalışmalarını denetleyerek bilgi aldığı belirtildi.
     Sitelere büyük önem verdiklerini ve buralarda öncelikle yol sorununu çözmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Zihni Aldırmaz, şunları kaydetti:
     Sitelerimizde esnafımız hem üretim yapıyor, hem de istihdam yaratıyor. Bizim görevimiz de onlara destek olmak. Ekiplerimiz şimdi burada asfalt çalışması yapıyor. Çalışmalar bittiğinde site içinde yol sorunu kalmayacak.
     Site esnafının da yapılan hizmetlerden dolayı Aldırmaza teşekkür ettikleri ifade edildi.
     Bu arada, Aldırmazın, Atatürk Caddesini, altgeçitle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile İbo Osman Caddesini takiple Kenan Evren Bulvarına bağlama projesi kapsamında eski Adana Demirspor Kulübünün bulunduğu binanın yıkıldığı alanda incelemede bulunduğu da bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adanada belediye hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER