Adanada cezaevlerinde yangın

Adanada cezaevlerinde yangın -Adana E Tipi Cezaevi ile Ceyhan Cezaevinde ,çocuk tutuklu ve hükümlülerin kaldığı koğuşlarda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü


ADANA (A.A) - Adana E Tipi Cezaevi ile Ceyhan Cezaevinde, çocuk tutuklu ve hükümlülerin kaldığı koğuşlarda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.
     Adana E Tipi Cezaevinde çocuk tutuklu ve hükümlülerin kaldığı B-19 koğuşunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü. Olayı duyan bazı tutuklu ve hükümlü yakınları cezaevi önünde toplandı.
     Cezaevinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Arıkan, endişelenmelerini gerektirecek bir durum olmadığını söyleyerek ailelerden evlerine dönmelerini istedi. Arıkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada cezaevinde durumun sakin olduğunu, cam kırığı nedeniyle 3-4 kişinin hafif yaralandığını söyledi.
     Bu arada Ceyhan Cezaevinde çocuk tutuklu ve hükümlülerin kaldığı A-2 koğuşunda yangın çıktı.
     İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Dumandan etkilenen 1 tutuklunun hastaneye kaldırıldığı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
     Olayı duyan bazı tutuklu ve hükümlü yakınları da cezaevi önünde bir süre bekledi.
    
     Muhabir: Ali Güreli/İrfan Kurt
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanada cezaevlerinde yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER