Adanada elektrik kesintisi

Adanada elektrik kesintisi


ADANA (A.A) - Merkez Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerindeki bazı yerleşim merkezlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
     Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ Adana İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, perşembe günü Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerindeki bazı yerleşim merkezlerine elektrik verilemeyecek.
     Seyhan ilçesinde, 08.00-17.00 saatleri arasında Havuzlubahçe Mahallesinin bazı kesimlerinde, 08.00- 16.00 saatleri arasında Gerdan köyünde, 09.00-10.00 saatleri arasında da Dörtağaç, Köylüoğlu, Çaputçu, Salmanbeyli, Dervişler, Mürseloğlu köyleri ve Keller mahallesinde, Tarsusa bağlı Çöplü ve Kefeli köylerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
     Yüreğir ilçesinde ise 08.00-17.00 saatleri arasında Sinanpaşa mahallesinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
     Aynı gün Sarıçam ilçesinde 11.00-12.00 saatleri arasında Sarıçam köyünde ve Gökbuket Yeni Mahalle de, 08.00-17.00 saatleri arasında da Sofulu Orhangazi Mahallesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacak.
     Tesis Müdürlüğü çalışması, şebeke yenileme çalışması, fiziki irtibat çalışması ve röle çalışması nedeniyle yapılacağı belirtilen elektrik kesintileriyle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların 186 Alo Elektrik hattını arayabilecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanada elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER