Adana Demirsporda dış transfer

Adana Demirsporda dış transfer -Mavi-lacivertli dış transferde Azerbaycan Milli Takım oyuncusu Javid Hüseynov ve Denizlispor oyuncusu Burak Akyıldız ile 2 yıllık sözleşme imzaladı


ADANA (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, dış transferde Azerbaycan Milli Takım oyuncusu Javid Hüseynov ve Denizlispordan Burak Akyıldız ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulübün resmi sitesinde yapılan yazılı açıklamada, transfer çalışmalarının büyük bir titizlik içerisinde sürdürüldüğü ve dış transferde Azerbaycan A Milli Takımının orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Javid Hüseynov ve Denizlisporun stoperi 27 yaşındaki Burak Akyıldız ile 2şer yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana Demirspor 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş, 29 kez Azerbaycan A Milli Takımının formasını giyen, ülkesinde oynadığı takımlarda da 3 kez şampiyonluk yaşayan Nefçi Bakü takımının ofansif orta saha oyuncusu Javid Hüseynov ve süper lig deneyimi olan Denizlisporun stoper Burak Akyıldızın çok başarılı futbolcular olduklarını kaydetti.
     Akbaş, Kendilerini mavi-lacivertli renklerimize bağlayan 2 futbolcumuz da Adana Demirsporumuzu hedefe ulaştırmak için büyük fayda sağlayacaklardır. Transfer çalışmalarımızda Başkanımız Önder Serinin direktifleri doğrultusunda son derece titiz davranıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz dedi.
     Azeri oyuncu Javid Hüseynov da çok büyük bir camiaya hizmet vereceği imzayı attığı için mutlu olduğunu söyledi.
     Burak Akyıldız ise Adana Demirspor camiası ve taraftarının gücünü çok yakından bildiğini, Adana Demirsporun hedeflerine yakışan bir oyun ortaya koyup, herkesi memnun edeceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Adana Demirsporda dış transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER