Adana Demirsporda dış transfer

Adana Demirsporda dış transfer -Brezilyalı futbolcu Julio Cesar Mendes Moreia ile anlaşma sağlandığı bildirildi


ADANA (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adana Demirsporun dış transferde Brezilyalı futbolcu Julio Cesar Mendes Moreia ile anlaşma sağladığı bildirildi.
     Kulübün resmi sitesinde yapılan yazılı açıklamada, dış transferde, daha önce Kocaelispor ve Denizlisporun Süper Ligde formasını giyen Brezilyalı futbolcu Julio Cesar Mendes Moreianın takım kadrosuna dahil edildiği belirtildi.
     Brezilyalı futbolcunun sol kanat ve sol bek mevkisinde görev yaptığı bildirilen açıklamada, Aytaç Durak Tesislerinde düzenlenen imza törenine, 2. Başkan Ali Uğur Akbaş, Asbaşkan Aziz Kaya ve Basın Sözcüsü Casim Korkmaz katıldı ifadeleri kullanıldı.
     Adana Demirspor için çok önemli yabancı bir futbolcuyla anlaşarak mavi-lacivertli takıma güç kattıklarını ifade eden Ali Uğur Akbaş, transfer çalışmalarını Kulüp Başkanı Önder Serinin direktifleri doğrultusunda titizlik içerinde sürdüreceklerini kaydetti.
     Süper Ligde Denizlispor ve Kocaelisporda 4 yıl görev yaptığını belirten Julio Cesar Mendes Moreia da, Adanaya ilk kez geliyorum. Tesisler muhteşem. Camiayı ve taraftarının büyüklüğünü de takip ediyordum. Takım arkadaşlarımla birlikte Adana Demirspora çok büyük katkılar sağlayacağız ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Ali Güreli/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Adana Demirsporda dış transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER