Adanaspor, sahasında daha güçlü

Adanaspor, sahasında daha güçlü -Bu sezon, kendi sahasında çıktığı 6 maçtan 3ünü kazanıp, 3ünde berabere kalan Adanaspor, iç saha puan sıralamasında 3üncü sıraya yerleşti


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 6 maçtan 3ünü kazanıp, 3ünde ise berabere kalarak, iç saha puan sıralamasında 3üncü sırada yer aldı.
     Ligin 11. hafta maçları sonunda 7. sırada bulunan Adanaspor, iç saha puan sıralamasında, 13 puanlı takımlar Kayseri Erciyesspor ve Karşıyakanın ardından 12 puanla 3. sırada yer alıyor.
     Buna karşılık dış saha performansı daha kötü olan Adanaspor, deplasman maçlarında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 13. sırada bulunuyor.
     Teknik Direktör Levent Eriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdaki tüm oyuncuların iç sahadaki maçlara daha iyi motive olduğunu belirterek, Kendi sahamızda taraftar desteğini çok iyi kullanıyoruz dedi.
     İç sahada maç kazanmanın çok önemli olduğunu belirten Eriş, Taraftarımıza her maçta güzel futbol izletmek istiyoruz. Bu sezon genç bir takıma sahibiz, ama takım olarak her maça galibiyet için çıkıyoruz diye konuştu.
     Deplasman maçlarındaki başarılarının düşüklüğünü sakat ve cezalı oyuncularının dış saha maçlara denk gelmesine bağlayan Eriş, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz sezon şu anki durumun tam tersini yaşamıştık. Deplasman puanımız daha iyiydi, deplasmanda daha rahat kazanıyorduk. Bu sezon ise, (içerde iyi dışarda kötü oynuyoruz) demek yanlış olur. Genç bir takımız, bundan dolayı sahada zaman zaman istediklerimizi yapamıyoruz. Sakat ve cezalılar deplasman maçlarına denk gelmeseydi puanımızı daha yüksek tutabilirdik. Bu aşamadan sonra deplasman veya iç saha ayırt etmeden maçlarımızı kazanmak istiyoruz. İlkem ve Tolga dışında şu an için takımda herhangi bir eksiğimiz yok, Denizlispor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Her maçtan olduğu gibi, bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanaspor, sahasında daha güçlü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER