Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Engelsiz Yaşam Öğrenci Topluluğundan, Rektör Prof. Dr. Gönüllüye ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Engelsiz Yaşam Öğrenci Topluluğu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllüyü makamında ziyaret etti.
     Makamında topluluk üyeleri ve Engelli Öğrenciler Koordinasyon Birimi Sorumlusu Turgut Çılgını kabul eden Rektör Gönüllü, üniversitede engelli öğrencilere yönelik önemli çalışmalar yapıldığını, bu kapsamda Adıyaman Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Merkezinin kurulacağını belirtti.
     Gönüllü, kurulacak Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Merkezinin amacının üniversitenin ilgili bölüm ve anabilim dalları işbirliğiyle yurt içinde ve yurt dışında engellilerle ilgili her alanda bilimsel araştırma ve uygulamalar yapmak olduğunu ifade etti.
     Rektör Prof. Dr. Gönüllü, engelli bireylerin etkin ve kaliteli rehabilitasyon hizmetlerinden faydalanmasını sağlayarak eğitim faaliyetlerinde bulunacaklarını kaydetti.
    
     -Öğrenciler KPSS hakkında bilgilendi
    
     Adıyaman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Kültürel Gelişim Öğrenci Topluluğunun düzenlediği KPSS (A) Hakkında Herşey konferansı Vehbi Koç Salonunda gerçekleştirildi.
     Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) uzmanı Erdinç Atça konferansta, yaşadığı sınav deneyimlerini öğrencilerle paylaştı, öğrencilere sınav içeriği ve sınav taktikleri hakkında bilgi verdi.
     Atça, doğru kaynak ve yöntemlerle çalışılması halinde sınav kazanmanın çok kolay olduğunu vurguladı ve öğrencilere önerilerde bulundu.
    
     -Rektör Gönüllü, Kick Boks şampiyonunu kutladı
    
     Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, kendisini ziyaret eden Dünya Kick Boks Gençler Şampiyonasında 86 kiloda Full Contact branşında dünya Üçüncüsü olan Engin Doğunçu kutladı.
     Antrenör Haluk Erdoğanla kendisini ziyaret eden Engin Doğunçu tebrik eden Rektör Gönüllü, genç sporcunun başarısından gurur duyduklarını belirterek, başarılarının devamını diledi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER