Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Her Mahalleye Bir Park projesi devam ediyor


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçede yürütülen, Her Mahalleye Bir Park projesinin devam ettiğini belirtti.
     Başkan Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Fatih Mahallesinde 4 bin metrekare alanda park yapım çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.
     Sert zemin çalışması, yol yapımı ve bordür döşeme işlemleri tamamlanan parklarda toprak serme işlemi yapıldığını aktaran Özdemir, hemen her parkta, çocuk oyun alanları, spor aletleri, oturma grupları, pergolalar ve yürüyüş yolları bulunduğunu vurguladı.
     İlçede şu anda 13 adet park ve yeşil alan bulunduğunu bildiren Özdemir, şunları kaydetti:
     Projemiz sayesinde park sayımızı 4 yıl içinde iki katına çıkarmayı başardık ve bu sayı her geçen gün artarak devam edecek. Ekiplerimiz, şu anda bazı mahallelerimizde yeni park yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu parklarımızda çocuklarımız için oyun alanları, oyun grupları bulunacak. Yine vatandaşlarımızın çok ilgi gösterdiği, spor aletlerimizi de parklarımıza yerleştireceğiz.
    
     -Gölbaşında altyapı ve asfalt çalışması
    
     Gölbaşında, ağırlıklı olarak doğal gaz çalışmalarının ardından bozulan yollarda kaldırım ve sıcak asfalt çalışması yapılıyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahallenin birleştiği Ulubatlı Hasan Caddesi üzerindeki asfaltlama çalışmaları sürüyor.
     Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özdemir, hava şartları müsade ettiği sürece çalışmaların süreceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER