Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Adıyamanlı judocular, Türkiye şampiyonasına gidecek


ADIYAMAN (A.A) - AdıyamanJudocuların Türkiye Şampiyonasına gideceği bildirildi.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının 2012 faaliyet programında yer alan ve 21-23 Aralık tarihleri arasında Manisada yapılacak Ümitler Türkiye Ferdi Judo Şampiyonasına Adıyamanlı judocuların da katılacağı belirtildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyamanda Judo branşında çok başarılı sporcular yetiştirdiklerini belirtti.
     Genç sporcuların elde ettiği başarıların yeni sporcuları da motive ettiğini ifade eden Bağcı, Ben hem ülkemizi hem de ilimizi çok iyi bir şekilde temsil edip alacakları madalyalarla bizleri mutlu edeceklerine inanıyorum. Sporcularımıza ve antrenörümüze şimdiden başarılar diliyorum düşüncelerini aktardı.
     Şampiyonaya Adıyamandan 1 idareci, 1 antrenör ve 6 sporcunun katılacağı bildirildi.
    
     -Türkiye Kupası Eskrim Turnuvası
    
     Adıyamanlı eskrimcilerin, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 2012 faaliyet programında yer alan ve 22-23 Aralık tarihlerinde Afyonda gerçekleşecek Yıldızlar ve Gençler Türkiye Kupası Turnuvasına katılacağı bildirildi.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, eskrim sporunun Adıyamanda yeni olmasına rağmen çok başarılı sporcular yetiştiği belirtildi.
     Özellikle ulusal ve uluslararası müsabakalara katılan sporcu sayısının her geçen gün artığı ifade edilen açıklamada, 22 ile 23 Aralıkta Afyonda yapılacak Yıldızlar ve Gençler Türkiye Kupası Turnuvasına 1 idareci 3 antrenör, 28 sporcu ile katılım sağlanacak bilgilerine yer verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER