Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Gölbaşında temaslarda bulundu


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Gölbaşında temaslarda bulundu.
     Aydın ve beraberindekiler ilk olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemiri ziyaret etti. Başkan Özdemirden yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler hakkında bilgi alan Aydın, daha sonra ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.
     Aydın, burada yaptığı konuşmada, Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) doğalgaz sorununu çözme gayreti içerisinde oldukları belirtti.
     Hem Gölbaşının hem Adıyamanın hem de ülkenin topyekun kalkınması için birlikte çalışılması gerektiğini vurgulayan Aydın, Bu halka bizim vefa borcumuz var. Bu halk bizi üst üste oylarımızı artırarak 3 dönemdir seçiyor. Demek ki biz doğru yoldayız. Dolayısıyla doğru yolda olduğumuz, hizmetlerimizi artırdığımız ve insanımızın ayağına gittiğimiz müddetçe oylarımız artarak yolumuza devam edeceğiz dedi.
    
     -Besni İlçe Sağlık Müdürü Yılmazdan uyarı
    
     Besni İlçe Sağlık Müdürü Dr. Handan Öngü Yılmaz, karbonmonoksit zehirlenmeleri konusunda uyarıda bulundu.
     Yılmaz, yaptığı açıklamada, karbonmonoksit zehirlenmelerinde baca temizliğinin çok önemli olduğunu belirtti. Yılmaz, şunları kaydetti:
     Bunun yanında kaliteli ve standartlara uygun yakıt kullanılmalı, soba-baca ve şofben-baca bağlantıları yanlış yapılmamalıdır. Ayrıca gece uyumadan önce sobaya kesinlikle yakıt koyulmamalı.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi - Halit Arslan / Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER