Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Besnide 5 bin kişiye pilav dağıtıldı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanın Besni ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara pilav dağıtıldı.
     Besni Müftülüğü ve Besnili işadamı Abdulkadir Alkan tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla organize edilen etkinlikte, Cuma Namazı çıkışında ilçe merkezindeki tüm camilerde 5 bin kişiye pilav dağıtıldı.
     Besni ilçe Müftüsü Hanifi Damar, iş adamı Abdulkadir Alkana katkılarından dolayı teşekkür etti.
    
     -Gölbaşında trafik denetimleri -
    
     Gölbaşı Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amiri Ramazan Günaslan, ilçede trafik denetimlerinin gün boyunca yapıldığını söyledi.
     Günaslan, yaptığı açıklamada, Gölbaşı ilçesinin, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Gaziantep illeri arası geçiş güzergahında olması nedeniyle trafiğinin yoğun olduğunu kaydetti.
     İlçede trafik kazalarının önlenmesi, kazalarda ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Günaslan, şunları bildirdi:
     "Trafik kazalarının başlıca sebebi olan hız ihlallerinin önlenmesi, netice olarak trafik kazalarının azaltılması ve hiç olmaması amacıyla sürücüler üzerindeki denetimin her zaman ve her yerde yapıldığı izlenimin verilmesini geliştirmek gerekmektedir. Tüm kara yolu güzergahlarında başta hız ihlali olmak üzere kurallara uyma alışkanlığını kazandırmak amacıyla, radar ikaz levhası uygulamasına son verilerek, radarla hız denetimleri gece ve gündüz olmak üzere sorumluluk alanımızın genelinde sabit ve seyir halinde yapılmaya başlanmıştır. Seyir halinde yapılan radarla hız denetiminde hız ihlali bulunan araçlara uygulanan cezai işlemler araçların tescil adreslerine gönderilmektedir."
    
     Muhabir: Emre Evren - Emin Tezerdi / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER