Adıyaman Belediyesinin yol çalışması

Adıyaman Belediyesinin yol çalışması


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Belediyesinin yol çalışmaları devam ediyor.
     Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce kent genelinde yürütülen yol çalışmaları kapsamında, 30 Ağustos Caddesinde yoğun faaliyetler sürdürülüyor.
     Devlet Hastanesinden başlayarak, Karadağa kadar uzanan mevcut caddenin trafik yoğunluğunu sonlandıracak olan çalışmalar çerçevesinde, bir yandan kazı işlemleri yapılırken, diğer yandan çalışma alanında oluşan enkaz yığını kepçelerle kamyonlara yüklenerek bölgeden uzaklaştırılıyor.
     Çalışma bölgesine giden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.
     Belediye olarak yol genişletme ve yeni yolların açılmasına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Büyükaslan, şehir genelinde gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar dolayısıyla trafik sorununun önemli ölçüde giderildiğini kaydederek, şunları söyledi:
     Bilindiği üzere 30 Ağustos Caddesinin yoğunluğu oldukça fazla. Bu bölgede Cumhuriyet ve Kayalık gibi 2 büyük mahallemiz var. Keza Narlıkuyu konutları bu tarafta. Bu 3 önemli yerleşim merkezin ulaşımını sağlayan 30 Ağustos Caddesi oldukça dar. Caddeyi genişleterek trafiğini rahatlamak için kolları sıvadık. Tek şeritli olan güzergahımızı 2 gidişli, 2 gelişli olmak üzere çift şeritli yapacağız. Aynı şekilde kaldırım ve refüjünü de yaparak yeni yüzüyle halkımızın hizmetine sunacağız.
     (FUR-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Adıyaman Belediyesinin yol çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER