Adıyamanlı Gençler, İngilizceyi pratikten öğreniyor

Adıyamanlı Gençler, İngilizceyi pratikten öğreniyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Atatürk Lisesi ve Amerikan Learning Enter Prises Vakfı ile ortaklaşa imzalanan protokol kapsamında, 60 genç pratik İngilizce eğitimi alıyor.
     Adıyaman Atatürk Lisesinin hazırlamış olduğu proje kapsamında, Amerikada üniversite eğitimi alan 4 yabancı öğrenci, 5 hafta sürecek olan pratik İngilizce öğreniminde Adıyamanlı gençlere yardımcı olmak amacıyla Adıyamana geldi.
     İl genelinde oluşturulan 60 kişilik gruba, İngilizce eğitimi verilirken ayrıca sportif ve sosyal etkinlikler de yaptırılıyor.
     Bu kapsamda Adıyaman Merkez Cumhuriyet Spor Salonunda Voleybol, Basketbol, Futsal, Badminton gibi branşlarda serbest zaman değerlendirmesi yapacak olan gençler, hem spor yapmak hem de İngilizce bilgilerini geliştirmek için bu projeye katılıyorlar.
     Konuyla ilgili bir açıklama yapan grubun eğitmeni ve lideri Atatürk Lisesi İngilizce Öğretmeni Serdar Tunç, proje kapsamında Amerikada eğitim alan 4 genci Adıyamanlı gençlere aldıkları dil eğitiminde yardımcı olmaları için getirdiklerini söyledi.
     Öğrencilere pratik İngilizce eğitimi verdiklerini belirten Tunç, Onlar hem spor yapıyor, hem tarihi ve turistik yerleri geziyorlar hemde Adıyamanlı gençlere İngilizce öğretmeye çalışıyorlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Adıyamanlı Gençler, İngilizceyi pratikten öğreniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER