AESOB Başkanı Sevimçok Serikte ziyaretlerde bulundu

AESOB Başkanı Sevimçok Serikte ziyaretlerde bulundu -Sevimçok: Birçok meslek artık bitti veya zor şartlar altında devam ettirilmeye çalışılıyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Serikte ziyaretlerde bulundu.
     Her ay farklı bir ilçede düzenli olarak yapılan AESOB Denetim ve Disiplin Kurulu toplantısı, bu ay Serikte gerçekleştirildi.
     Bir önceki ayın değerlendirilmesiyle başlayan, kararların alınarak oylandığı toplantının ardından Sevimçok, kurul başkanlarıyla Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesurun ev sahipliğinde Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalıyı ziyaret etti.
     Belediye Başkanı Habalı, ziyarette yaptığı konuşmada, esnafın belediye ile uyum içerisinde çalıştığını, herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirterek, küçük ilçelerde esnaflığın daha da zor olduğunu söyledi.
     Ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Sevimçok ve yönetimi, esnaflarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Sevimçok, esnafın sıkıntılarını her platformda cesurca dile getirdiğini, esnafın içinden gelen birisi olarak sorunları bildiğini ifade ederek, sorunları çözüme kavuşturabilmek için çalıştığını anlattı.
     Esnaflığın çok zor dönemden geçtiğini belirten Sevimçok, Birçok meslek artık bitti veya zor şartlar altında devam ettirilmeye çalışılıyor. Küçük esnaf yok olma tehlikesiyle karşı karşıya dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AESOB Başkanı Sevimçok Serikte ziyaretlerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER