Afyonkarahisarda ev ve iş yerlerinden hırsızlık

Afyonkarahisarda ev ve iş yerlerinden hırsızlık -4 şüpheli, yüklü miktarda alışverişler yapıp lüks araçlar kiralayınca, polisin takibi sonucu yakalandı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda 10 ev ve iş yerinden yaklaşık 50 bin lira tutarında altın ziynet eşyası ve para çaldığı iddia edilen 4 kişi, pahalı alışverişler yapıp lüks araçlar kiralayınca polisin takibi sonucu yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, kentteki çeşitli ev ve iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını araştıran polis ekipleri, hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan 4 kişinin son günlerde yüklü miktarda alışverişler yapıp lüks araçlar kiraladığını belirledi.
     Ekipler, takip ettikleri F.A, M.A, A.T. ve M.Byi, çalıntı bilgisayar monitörü, diz üstü bilgisayar ve ziynet eşyalarını, kiraladıkları araçtan başka bir araca naklederken gözaltına aldı.
     Yapılan araştırma sonucunda, şüphelilerin, Emirdağ ilçesinde kiraladıkları ev ve iş yerini depo olarak kullanıp, Afyonkarahisarda 9 ve Emirdağda bir olmak üzere 10 ev ve iş yerinden yaklaşık 50 bin lira tutarında altın ziynet eşyası ve para çaldığı tespit edildi.
     F.A, M.A, A.T. ve M.B, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Sedat Gök
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda ev ve iş yerlerinden hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER