Afyonkarahisarda kaçakçılık operasyonları

Afyonkarahisarda kaçakçılık operasyonları -İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 2012 yılında uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarında toplam 390 kilogram esrar, 1 kilogram eroin,


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2012 yılında gerçekleştirdikleri operasyonlarda, toplam 390 kilogram esrar, 1 kilogram eroin, 7 kilogram afyon sakızı ile 70 uyuşturucu hap ele geçirdi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2012 yılında istihbarat birimleriyle ortak yürüttüğü çalışmalar sonucu, yüklü miktarlarda uyuşturucu sevkıyatı yapan gruplar ile sokakta esrar satıcılarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi.
     Ekiplerin, teknik ve fiziki takibi sonrası, özellikle gençleri kendilerine hedef seçen uyuşturucu şebekelerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 390 kilogram esrar, 1 kilogram eroin, 7 kilogram afyon sakızı ile 70 uyuşturucu hap yakaladı.
    
     -Kaçakçılara göz açtırmadılar-
    
     İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 11 ayda kaçakçılığa yönelik operasyonlarında ise piyasaya bandrolsüz sürülmek istenen gümrük kaçağı 510 bin paket sigara, 77 şişe içki, 1 ton tütün ile 2 bin 50 tarihi eser, 160 sahte banknot, 350 kaçak cep telefonu ele geçirildi.
     Operasyonlarda yakalanan ve adli mercilere sevk edilenler arasından 60 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
     Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan da başta uyuşturucu olmak üzere kaçakçılıkla mücadele konusunda çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, bu konularla ilgili vatandaşlardan gelen ihbarların da ayrıntılı şekilde değerlendirildiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Serdar Yılmaz / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda kaçakçılık operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER