Afyonkarahisarda temel atma ve açılış törenleri

Afyonkarahisarda temel atma ve açılış törenleri -Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 20-25 Ağustosta 23 tesisin temel atma, arıtma tesisinin açılış, TOKİ konutlarının anahtar teslim törenlerine katılacak


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisarda Ramazan Bayramı ikinci gününden itibaren 5 günde 23 tesisin temel atma, arıtma tesisinin açılış, TOKİ konutlarının anahtar teslim törenlerine katılacak.
     Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Eroğlu, Ramazan Bayramının ikinci gününde Afyonkarahisara gelerek, temel atma, açılış ve anahtar teslim törenlerini gerçekleştirecek.
     İl merkezinin yanı sıra İhsaniye, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa, Sandıklı, Başmakçı, Dinar, Çay ve Şuhut ilçelerini ziyaret edecek Eroğlu, Emre, Bayramaliler, Karaağaç, Derbent, Karkın, Örenkaya, Yaka, Çayüstü, Yıprak, Çıkrık, Çiftlik göletleri ve sulama tesislerinin temel atma törenlerinde bulunacak.
     Yaka, Çıkrık, Beyyazı, İnli beldeleri, Kınık köyü, Çığrı köyü Kocabey deresi, Bostanlı-Kozluca köylerinde taşkın koruma tesisleri ve Eber regülatörü sulaması tesislerinin temel atma, Serban ve Kayabelen gölet sulamaları rehabilitasyonu, Bayat göleti rekreasyon çalışmasının başlatılmasıyla Serban TOKİ Tarımköy konutlarının temel atma törenlerinde yer alacak Eroğlu, TOKİ tarafından inşa ettirilen 96 sosyal konutun anahtar teslimi ile Şuhut ilçesinde ileri içme suyu arıtma tesisinin açılışını yapacak.
    
     -Ramazan Bayramında 3, Zafer Meydanında 3 müjde...-
    
     Eroğlu, 5 günde toplam 25 tesisin temel atma, açılış ve anahtar teslimi törenlerine ilişkin şunları kaydetti:
     Afyonkarahisarda 5 günde 23ü temel atma, 25 etkinliği gerçekleştirerek, kent tarihinde bir ilke imza atacağız. Büyük Zaferin 90. yıl dönümünü, kazanıldığı topraklara yaklaşık 90 milyon liralık yatırımla kutluyoruz. Şehitler diyarı bu topraklar için yapacağımız daha çok şey var. Ayrıca Ramazan Bayramında 3, Zafer Bayramında da 3 müjdemizi açıklayacağız. Bu hizmetleri ülkemize, yöremize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda temel atma ve açılış törenleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER