Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada yaralanan askerler otobüslerle memleketlerine gönderildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada yaralanan askerler, otobüslerle memleketlerine gönderildi.
     Patlamada yaralanan Hasan Boncuk (Manisa-Akhisar), Mustafa Durmaz (İstanbul), Gökhan Güldalı (Kilis), Ufuk Terzioğlu (Bursa), Feti Tuna (Trabzon), Soner Güleçyüz (Konya), Fatih Yüksel (Aksaray) ve Ramazan Yılmazın (İstanbul) tedavileri tamamlandı.
     Daha sonra 8 asker, memleketlerine gönderimek üzere midibüsle Afyonkarahisar Şehirlerarası Otobüs Terminaline getirildi. Gazetecilerin sağlık durumlarıyla ilgili sorusuna yaralı askerlerden biri gayet iyiyim yanıtını verdi.
     Otobüsleri hareket eden askerler, rütbeli askerlerce uğurlandı.
    
     -Memleketlerine ulaştılar-
    
     Öte yandan sabah saatlerinde memleketi Aksaraya otobüsle gelen yaralı askerlerden Fatih Yükseli otogarda, askeri personel karşıladı.
     Otobüsten yalnız inen ve kolunda sargı olduğu görülen Yüksel, kendisini karşılayan jandarma personelinin refakatinde askeri araca bindirilerek, evine götürüldü.
     Diğer yaralı asker Ufuk Terzioğlu ise Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde Merkez Komutanlığı ekipleri karşıladı. Gazetecilerin O anda neler yaşadın- sorusuna Konuşmak istemiyorum karşılığını veren Terzioğlunun bavulları, askerler tarafından askeri araca taşındı.
     Merkez Yıldırım ilçesi Musababa Mahallesi Beyatlı Sokaktaki evine getirilen yaralı er, annesi Nurten ve babası Ali Terzioğlu tarafından karşılandı.
     Ali Terzioğlu, Patlamayı televizyonlardan öğrendik. Bizim çocuğumuz da orada olduğu için akıbetini merak edip Afyonkarahisara gittik. Oğlumuzla görüştük, ancak içeride şehit olan Mehmetçikler için çok üzüldük. Herkesin başı sağ olsun dedi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy/Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş / A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER