Afyonkarahisardaki patlamada yaralanan er Terzioğlu:

Afyonkarahisardaki patlamada yaralanan er Terzioğlu: -Yarım kalan askerliğimi tamamlamak istiyorum


BURSA (A.A) - Afyonkarahisardaki patlamada yaralanan Bursalı er Ufuk Terzioğlu, Yarım kalan askerliğimi tamamlamak istiyorum dedi.
     Osmangazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Terzioğlunu evinde ikinci kez ziyaret etti.
     Yaralı er ve babası Ali Terzioğlu ile bir süre sohbet eden Dündar, 25 askerimizin hayatını kaybettiği bu olay, bizleri derinden etkiledi. Tüm Türkiyeyi yasa boğan bu üzücü olaydan yaralı olarak kurtulan Ufuk kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bu vatan için canını feda eden şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Kendisinin en kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönmesi en büyük dileğimiz. Bizler her zaman sizlerin yanınızda olmayı sürdüreceğiz dedi.
     Yaşadığı olayın etkisinden yavaş yavaş kurtulan yaralı er Terzioğlu, ayağının durumunun her geçen gün iyiye gittiğini, kısa süre sonra alçıyı çıkartmak istediğini söyledi. Terzioğlu, Dündarın, En kısa sürede iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz sözlerine ise, Başkanım, yarım kalan askerliğimi tamamlamak istiyorum. İnşallah ondan sonra birlikte oluruz diyerek cevap verdi.
     Oğlunun durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden baba Terzioğlu ise, Bu da bizi çok sevindiriyor. İnşallah en kısa sürede iyileşecek. Tüm Bursaya, bizlere destek olup sahip çıktığı, bizi unutmadığı için çok teşekkür ediyorum dedi.
     Yaralı er ve ailesi, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Dündara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlamada yaralanan er Terzioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER