Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Arslan:

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Arslan: -Kamu Hastanelerinin çehresi değişiyor. Hasta hizmetleri ve sağlık otelciliği dönemi başladı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Hasan Arslan, Kamu Hastanelerinin çehresinin değiştiğini, hasta hizmetleri ve sağlık otelciliği döneminin başladığını bildirdi.
     Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Kamu Hastaneler Kurumunun kurulmasıyla birlikte sağlığın çehresinin değişmeye başladığını belirtti.
     Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin hissedilir derecede kendini yenilediğini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
     Bünyesinde geçtiğimiz günlerde hizmete başlatılan Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürlüğü ile hasta memnuniyetine yönelik pek çok yenilik gerçekleştiriliyor. Bugüne kadar vatandaşlarımıza öncelikle profesyonel tıbbi hizmet sunumunun ön planda olduğu hastanede bundan böyle hastaya sunulan hizmetin her aşamasına profesyonellik getiriliyor. Özellikle konaklama hizmetlerinde otelcilik anlayışıyla hareket ediliyor. Hasta ve hasta yakınlarının hastaneye ilk girdikleri andan itibaren otel konforunu hissedebilecekleri ortamın oluşmasında ilk basamak olarak değerlendirebileceğimiz Hasta Karşılama ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi kuruldu. Daha önce sadece danışmanlık ve yönlendirme hizmeti verilen kurumumuzda, özellikle yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç kişilerin tüm işleri Karşılama ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi çalışanlarının refakatinde gerçekleşiyor.
     Hastaneye giriş, kayıt, muayene ve tüm tetkik işlemlerinde birim çalışanlarının hastaya eşlik ettiğini anlatan Arslan, hastanın yatışına karar verildiğinde de hastaların kalacağı servise çıkarılıp yatağına kadar yatırıldığını, hastanın hastanede aciz ve çaresiz kalmasına izin vermeyen bu sistemden çalışanların da oldukça memnun olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Arslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER