Afyonkarahisar PMYOda 8. Dönem Mezuniyet ve

Afyonkarahisar PMYOda 8. Dönem Mezuniyet ve Yemin Töreni -Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Şahin: Vizyonumuz düzen, barış, huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran, bozanları gerekli tüm delillerle hızla yakalayan kamu g


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Şahin, Vizyonumuz düzen, barış, huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran, bozanları gerekli tüm delillerle hızla yakalayan kamu güvenlik politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayan mutlu personeli ve insan merkezli kaliteli hizmetleriyle güven veren örnek polis memurlarını yetiştirebilmektir dedi.
     Şahin, Polis Meslek Yüksekokulu okul bahçesinde düzenlenen törendeki konuşmasında, günümüzde insan hakları, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve özgürlük kavramları yükselen değerler olarak karşımıza çıkarken polisin insan haklarının koruyucusu ve hukukun uygulayıcısı olarak ön plana çıktığını söyledi.
     Teknoloji ve iletişimin hızla gelişmesi ve küreselleşme ile beraber emniyet teşkilatı personelinin de gerek teknik gerekse kişisel gelişimini en üst düzeyde tamamlaması gerektiğine dikkati çeken Şahin, şunları kaydetti:
     Bu nedenle emniyet teşkilatı personeli olarak bizler, bilim ve teknolojiyi kendisine rehber edinerek insan hakları, hukukun üstünlüğü ve demokrasi esasları çerçevesinde iç güvenliği sağlayarak her geçen gün gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmak zorundayız. Bu bağlamda, geleceğin polisleri olarak yetiştirdiğimiz bu gençlerin sadece polisiye uygulamalar ve kanun bilgileriyle donanmalarıyla yetinmeyip iletişim teknoloji kişisel gelişim gibi çağdaş polisliğin gerekleri olan birçok konuda bilgili ve eğitimli olmalarını sağlamaya çalıştık. Vizyonumuz düzen, barış, huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran, bozanları gerekli tüm delillerle hızla yakalayan kamu güvenlik politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayan mutlu personeli ve insan merkezli kaliteli hizmetleriyle güven veren örnek polis memurlarını yetiştirebilmektir.
     Daha sonra dönem birincisi Mehmet Uyanık, yaş kütüğüne plaket çaktı.
     Ardından, dereceye giren mezunlara ödülleri ve diplomaları Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
     Program, yemin ve geçiş töreni ile sona erdi.
     Törene, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar PMYOda 8. Dönem Mezuniyet ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER