Ağaoğlunun vurduğu golf topunun bir kişiyi

Ağaoğlunun vurduğu golf topunun bir kişiyi yaralaması -Kaşı açılan İbrahim Alıcı: -Görünmez bir kaza oldu, golf topu kafama çarptı. Hastanede iki dikiş atıldı ama iyiyim, önemli bir şey, bir problem yok (Fotoğraflı-Görü


ANTALYA (A.A) - Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlunun vurduğu golf topunun çarparak kaşının açılmasına neden olduğu Mustafa Koçun caddysi İbrahim Alıcı, Görünmez bir kaza oldu, golf topu kafama çarptı. Hastanede iki dikiş atıldı ama iyiyim, önemli bir şey, bir problem yok dedi.
     İbrahim Alıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, oyun alanının dışından oyunu izlediğini belirterek, Çok uzaktaydım. Oyunun dışındaydım. Top dışarıya kaçtı. Görünmez bir kaza oldu, golf topu kafama çarptı. Hastanede iki dikiş atıldı, ama iyiyim, önemli bir şey, bir problem yok. Şu an ağrım da yok diye konuştu.
     Tiger Woods ile golf oynayan ve 15inci delikte 2inci vuruşunu yapan Ahmet Ağaoğlunun topu, önce yaklaşık 150 metre ilerideki bir ağaca çarpmış, ardından da ağaçtan sekerek Mustafa Koçun caddysi (golfteki yardımcı kişi) İbrahim Alıcının başına çarparak Alıcının kaşının açılmasına neden olmuştu.
     Önce golf aracıyla ambulansa taşınan Alıcı, daha sonra hastaneye götürülmüştü.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ağaoğlunun vurduğu golf topunun bir kişiyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER