Ağaoğlu ile gazetecinin birbirini darp ettiği

Ağaoğlu ile gazetecinin birbirini darp ettiği iddiası -Turkish Airlines World Golf final turnuvası sırasında darp edildikleri iddiasıyla birbirleri aleyhine dava açan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ağaoğlu ile gazeteci Ünalın yargılanmas


ANTALYA (A.A) - Turkish Airlines World Golf final turnuvasında darp edildikleri iddiasıyla birbirlerinden şikayetçi olan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile gazeteci Cihat Ünalın yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı.
     Serik 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya "Basit yaralama" suçundan yargılanan müşteki-sanık Cihat Ünal ve "Basit yaralama, hakaret, mala zarar verme ve haksız fiil nedeniyle karşılıklı hakaret" suçlamasıyla yargılanan müşteki-sanık Ağaoğlunun avukatları Özgür Kıvran ve Ahmet Şanlı katıldı.
     Ünal, duruşmada verdiği ifadede, turnuva başladıktan sonra fotoğraf çekme konusuyla güvenlik görevlileriyle tartıştıklarını belirterek, tartışmanın ardından yanına gelen Ağaoğlunun kendisine kafa attığını söyledi. Ünal bu nedenle Ağaoğlundan şikayetçi olduğunu kaydetti.
     Ağaoğlunun avukatı Kıvran ise turnuvanın sorumlusu Ağaoğlunun hakemlerden, gazetecilerin golf müsabakalarının yapıldığı alandan uzaklaşmaları talebinde bulunduğunu ifade etti. Ağaoğlunun, gazeteci ve güvenlik görevlileri arasındaki tartışmayı sakinleştirmek amacıyla alana gittiğini belirten Kıvran, müvekkilinin darp girişiminde bulunmadığını savundu.
     Mahkeme, eksik evrakların tamamlanması ve tanıkların dinlenmesi amacıyla duruşmayı erteledi.
    
     -Olayın geçmişi-
    
     Antalyada 9 Ekim 2012de, Turkish Airlines World Golf final turnuvasında, Tiger Woods ile Charl Scwartzel arasındaki mücadelede sırasında ilk delikteki başlangıç vuruşunun yapılmasından hemen önce güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında görüntü alınacak alan konusunda tartışma yaşanmıştı. Bu sırada alana gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünala yaşanan tartışmanın ardından kafa atmıştı.
     Olayın ardından Ünal ile Ağaoğlu, birbirlerinden şikayetçi olmuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ağaoğlu ile gazetecinin birbirini darp ettiği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER