Ahlatta Kırsal Kalkınma Hibe Desteği başvuruları

Ahlatta Kırsal Kalkınma Hibe Desteği başvuruları


BİTLİS (A.A) - Ahlat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde, makine ve ekipman alımının desteklenmesine ilişkin başvuruların başladığını duyurdu.
     Ahlat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilçedeki çiftçilerin Tarım Alet ve Makineleri Desteği müracaatı için, artık Bitlis Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne gitme zorunluluğunun olmadığı bildirildi.
     Müracaatların 01 Ağustos tarihine kadar Ahlat, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Sorumlusu Necati Aktekin tarafından alınacağının belirtildiği açıklamada, başvuruların değerlendirme için İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne gönderileceği kaydedildi.
     Konu hakkında bilgi veren Aktekin, Tarım Alet ve Makine Hibe Desteğinden yararlanmak isteyen çiftçilerin, desteklemeyle ilgili her türlü bilgiyi kendisinden alabileceğini söyledi.
     Aktekin, 1 Ağustostan sonra yapılacak müracaatlar değerlendirilmeye alınmayacak. Ayrıca, bu hibe desteğinden yararlanmak isteyenlerin, müracaat dosyalarında ortaya çıkabilecek eksiklikleri giderebilmeleri için, müracaat tarihinin son gününü beklemeden, başvuru yapması yararlarına olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Oktay Bayar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ahlatta Kırsal Kalkınma Hibe Desteği başvuruları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER