Ahlatlı minik öğrencilere, spor merkezi tanıtıldı

Ahlatlı minik öğrencilere, spor merkezi tanıtıldı


BİTLİS (A.A) - Ahlat ilçesindeki Ergezen Anaokulunda eğitim gören 50 öğrenci, ilçede hizmet veren bir spor merkezine götürüldü.
     Öğretmenleri ve velilerin düzenlediği ortak etkinlikle, ilçede faaliyet gösteren spor merkezine götürülen öğrenciler, ilk olarak müzik eşliğinde güzel bir ortamda sabah kahvaltısı yaptı.
     Daha sonra öğretmenleri ve velileriyle spor salonuna geçen minik öğrenciler, buradaki spor aletlerini kullanarak spor yaptı.
     Etkinlik hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Ergezen Anaokulu Müdürü Murat Gencer, bu yıl planladıkları farklı programlar çerçevesinde, öğrencilere farklı sosyal etkinlikler yaptırdıklarını belirtti.
     Okul öncesi öğrencilerinin daha çok gözlem yaparak birçok şeyi öğrendiğini belirten Gencer, bu amaçla yaptıkları programlar dahilinde, öğrenciler için çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
     Gencer, şöyle konuştu:
     Bugün de öğrencilerimize sporu benimsetmek için onları spor salonuna getirdik. Önce anneleri ve öğretmenleriyle bir güzel kahvaltı yaptılar. Daha sonra öğretmenlerinin ve annelerinin yardımıyla spor salonundaki aletleri kullanarak spor yaptılar ve eğlendiler. Yaptığımız bu etkinliği çocuklar da çok beğendi. Bu etkinlikler veliler tarafından da oldukça olumlu karşılanıyor. Okul öncesi eğitime bakış açılarının değişmesini de sağlıyor. Ayrıca bu tür aktivitelerle, çocukların öz güvenlerinin daha da arttığını düşünüyorum. Bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz.
    
     Muhabir: Selcan Bayar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ahlatlı minik öğrencilere, spor merkezi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER