AK Partide Gençlik ve Siyaset paneli

AK Partide Gençlik ve Siyaset paneli


ADANA (A.A) - AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Adana Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu Gençlik ve Siyaset konulu panele katıldı.
     AK Parti Gençlik Kollarından yapılan açıklamaya göre, İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mehmet Ay, Metin Külünk gibi donanımlı birinden gençlerin istifade edeceği çok şey bulunduğunu belirterek, milletvekiline katılımı nedeniyle teşekkür etti.
     Külünk ise siyasette başarı yakalamanın 3 sırrı olduğunu, bunların yerine geldiğinde başarının yakalanacağını belirterek, Başarmak için ilk olarak, hayata hep olumlu bakmalıyız. Yani, hatalarından ve yanlışlarından dolayı kimseyi kınamayın, kimseye karışmayın ve onunla alakalı eleştiri dışında çok fazla konuşmayın. Bizim vazifemiz, iyilik meşalesini en iyi niyetlerle taşımak ve hedefe ulaştırmaktır ifadelerini kullandı.
     Siyasette devamlılığın esas olduğunu, küskünlük, kızgınlık gibi düşüncelerin olmaması gerektiğini anlatan Külünk, şöyle devam etti:
     Aday olmak isteyip de olamayınca küsüp gitmek, sonrasında ise bir zaman sonra ben yeniden geldim demek olmaz. O yüzden istikrarlı olacaksınız, devamlılığınız olacak. Başarı için son sır ise, sabır ve tahammül sahibi olacaksınız. Mücadeleci olup, yılmadan çalışacaksınız. Diğer yandan insan merkezli siyaset yapıyoruz. Atalarımızın da dediği gibi, İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın mantığıyla hareket ederek, insan merkezli siyaset yapıyoruz. Türkiyede Rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal dışında 2002 yılına kadar kimse bu ülkeyi doğru yönetmedi. Kimse insana önem vermedi. Demokrasi, özgürlük ve refah adına her şey bu ülke insanının elinde çekip alındı. Ama, AK Parti hareketi ile birlikte demokrasi, özgürlük ve refah adına insanların önündeki bütün engeller kaldırıldı. AK Parti ile birlikte bu ülkenin kaderi değişti ve insan merkezli siyaset yapılmaya başlandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Partide Gençlik ve Siyaset paneli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER