AK Partiden Bandırma MYO Müdürü Cenete

AK Partiden Bandırma MYO Müdürü Cenete ziyaret


BALIKESİR (A.A) - AK Parti İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bandırma Meslek Yüksekokul Müdürlüğüne (MYO) atanan Yrd. Doç. Dr. Osman Cenete hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.
     Kasapoğlu, ziyarette, bilim dünyasının gelişmesinin ekonomiyle doğru orantılı olması gerektiğini belirterek, iktidarları döneminde Ar-Ge ve bilimsel çalışmalar için genel bütçeden ciddi kaynaklar aktarıldığına dikkati çekti.
     Eğitime de ciddi destek verildiğini ifade eden Kasapoğlu, 2002de 76 olan üniversite sayısının, 10 yıllık iktidarları döneminde 165e çıkarıldığını dile getirdi.
     Cenet ise mevcut yapı düzeltilmeden yeni bölümler açmayacaklarını ve öğrenci kapasitesini artırmayacaklarını belirterek, Bandırma MYOnun hizmet binasının geliştirilmesi ve ihtiyaca cevap verecek hale gelmesi için gerekli çalışmayı başlattıklarını bildirdi.
     Okulun hemen bitişiğinde bulunan TMOya ait binaların 2013 yılında okullarına tahsis edilmesi için girişimlerde bulunduklarını anlatan Cenet, Tahsisin gerçekleşmesiyle okul bünyesindeki sosyal donatı alanlarını genişletmeyi planlıyoruz. Okulumuzu tam bir kampüs havasına getireceğiz dedi.
    
     Muhabir : Ahmet Pesen
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Partiden Bandırma MYO Müdürü Cenete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER