AK Partiden İl Afet ve Acil

AK Partiden İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ziyaret


VAN (A.A) - AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi ile İl Başkanı Abdullah Aras, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cafer Giyiki ziyaret etti.
     Ziyaret sırasında konuşan Çiftçi, AFADın, Türkiyede yeni yapılandığı dönemde ilk deneyimini Van ve Ercişte yaşadığını belirtti.
     Depremde, çok ağır şartların oluştuğu bir ortamda, kurumun takdir edilecek bir hız ve performansta özveriyle çalıştığını belirten Çiftçi, çalışmalarından dolayı Giyiki tebrik etti.
     Bundan sonraki süreçte kalan hak sahiplerinin tespiti ve kiracılara konut tahsislerinin yapılmasıyla, vatandaşın daha rahat edeceğini bildiren Çiftçi, depremlerde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün elde ettiği deneyimiyle, daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini kaydetti.
     Giyik ise deprem sonrası kurumsal sorumlulukları dahilindeki görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını anımsatarak, aksaklıkların da en aza indirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.
     Bakanların, milletvekillerinin, Van valisi ve bürokratların gece gündüz demeden seferber oldukları kurumda, büyük bir hizmet enerjisinin oluştuğunu hatırlatan Giyik, Bu enerji sayesinde zor günleri atlattık. İlerleyen süreçte mahkemelik olan konutlar sonuçlanacak. Bunların durumlarına göre revizyona hazırlığı da yaptık. Ayrıca yıkım işlemleri de devam ediyor dedi.
    
     Muhabir: Cemal Aşan / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber AK Partiden İl Afet ve Acil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER