AK Partinin Halk Günü uygulaması

AK Partinin Halk Günü uygulaması -AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca: AK Parti ile hizmet alanında kimse yarışamaz


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti ile hizmet alanında kimse yarışamaz dedi.
     Koca, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen Halk Günü etkinliğinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirin ilçelerine hangi hizmet yapılırsa yapılsın ana muhalefet ve diğer muhalefet partileri tarafından bir takım karalama kampanyaları yaptıklarını ve bunun üzücü bir durum olduğunu söyledi.
     Ana muhalefet partisinin Eskişehir milletvekillerinin Eskişehirden çıktıkları zaman Eskişehiri şikayet ettiğini anlatan Koca, şöyle konuştu:
     TBMM Genel Kurulunda Eskişehirin 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kanun Tasarısı konuşmalarında da buna şahit olduk. Her şeyden önce AK Parti ile hizmet alanında kimse yarışamaz. AK Parti, hizmet partisidir. AK Parti merkezlere değil, şehirlere, ilçelere köylere kadar her alana hizmet etmiş bir parti. Biz sadece Eskişehirin köylerine bugüne kadar iktidarımız döneminde 60 milyon liralık kaynak ayırdık ve yolsuz, susuz, elektriksiz köyümüz kalmadığı gibi, kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını da tamamlamak üzereyiz. Kilitli taşlarla bu dönemde biz köylerimizi tanıştırdık ve köylerimize kadar hizmete götürdük.
     Koca, son zamanlarda ilçelere haksızlık yapıldığını ve zor durumda bırakıldıklarına dahil bazı açıklamaların yapıldığını bildirdi.
     Bunların gerçeği yansıtmadığını anlatan Koca, şöyle devam etti:
     Çiftelerde Karacabey Harası kapatıldığından bahsediliyor. Benim bildiğim kadarıyla Çiftelerde Karacabey diye bir hara olmadı. Herhalde bundan sonrada olmayacak, çünkü Karacabey Harası Bursada var. Dolayısıyla Çifteler de böyle bir şey gündeme gelmedi. Yine TİGEM ile ilgili çalışmalardan bahsediliyorsa Mahmudiye ilçemizde var, Anadolu Tarım İşletmelerinin çalışmaları sürüyor. Günyüzünde ofisin kapatıldığından bahsediliyor. Ofisin sürekli açık kalmasının bir anlamı yok, dönemi geldiğinde hizmetler sürüyor. Handa arkeoloji durdu denildi. Handa arkeoloji bizim dönemimizde başladı. Orada yapılan çalışmalar bizim dönemimizde aktarılan kaynaklarla harekete geçti. Orada PTT şubesinin kapatıldığından bahsediliyor. Bundan üzüntü duydum. Bir Eskişehir milletvekilinin Eskişehirin ilçeleriyle ilgili konulardan bu kadar bihaber olmasından gerçekten üzüldüm. Çünkü Han da PTT şubesi kapatılmadı, sadece statü değiştirilerek orada PTT hizmet ediyor ve daha da ilerisi emeklilerin maaşları evlerine kadar götürülerek bu hizmet devam ediyor. Mihalıççıkta hastanenin hasta kabulü yapılmıyor denildi. Mihalıççıkta hastane hasta kabulü yapıyor. Yine İnönü ilçesinde acil sağlık hizmetleri sürüyor onun da kapatılması söz konusu değil.
    
     -Hizmet konusunda AK Parti ile yarışmak mümkün olmaz-
    
     Koca, Beylikova ilçesinde un ve süt fabrikalarının kapatıldığından bahsedildi ifade ederek, şunları söyledi:
     Çok enteresan, Beylikovada süt fabrikasıyla ilgili olarak son 1-2 yıl içinde yaklaşık 22 milyon 500 bin liralık yatırım yapıldı. Kapalı değil, modern bir tesis haline getirildi. Yaklaşık 110 kişi orada çalışıyor. Bahsedilen un fabrikası da bizim belediye başkanımızın şahsına ait un fabrikası. Kendisi belediye başkanı olunca işlerini bıraktı, kendisini halka adadı. Fabrikasını çalıştıramıyor. Hizmet konusunda AK Parti ile yarışmak mümkün olmaz. Biz aslında 2001den önceki koalisyon döneminde bir anlamda tıkanmış hale gelen kurum ve kuruluşları mümkün olduğu kadar işletir hale getirmeye çalıştık. Aynı zamanda işlevsiz hale geldiyse bunları kapattık. Diğerlerini de işlevli hale getirmeye çalıştık. Asıl kendileri o dönemde ülkeyi batacak duruma getireceklerdi. Bırakın Eskişehirin ilçelerini Eskişehir bile kalmayacaktı, ülkeyi batıracak hale getirmişlerdi. Biz yapmış olduğumuz hizmetlerle bu hizmetlerin hepsini gerçekleştirdik. Bugüne kadar 14 ilçemizin tamamını emniyet, kaymakamlık binalarını, spor salonlarını, parklar ve bahçelere destekler, okullar sağlık alanları, soğuk hava depolarına kadar bu dönemde hizmet götürmediğimiz herhangi bir ilçemiz kalmadı.
     (FD-DA)
<< Önceki Haber AK Partinin Halk Günü uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER