AK Parti 10. kuruluş yıldönümü

AK Parti 10. kuruluş yıldönümü -AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu: -Tarihe altın harflerle yazılmış, büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığı, milletçe öz güvenimize kavuştuğumuz, Ne Mutlu Türküm diyene cümlesinin içinin doldurul


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Tarihe altın harflerle yazılmış, büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığı, milletçe öz güvenimize kavuştuğumuz, Ne Mutlu Türküm diyene cümlesinin içinin doldurulduğu, muhtemeldir ki uğruna marşlar yazılacak tam 10 yılı geride bıraktık dedi.
     Kaşıkoğlu, AK Partinin 10 yıldönümü dolayısıyla il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan genel seçimlerde, aziz milletin engin ferasetini ortaya koyarak yeter söz milletin demiş ve adeta kurucu irade sahibi olduğu AK Partiyi tek başına iktidara getirmek suretiyle artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını, milli iradenin mutlak olduğunu,hiç bir vesayeti kabul etmediğini, dayatmalara boyun eğmeyeceğini ortaya koyduğunu söyledi.
     Ak Parti Hükümetinin kurulduğu günden bu yana oluşan istikrar ve güven ortamının insanların üzerinden daha önceki yıllarda yaşanan olumsuz tabloyu yavaş yavaş dağıttığını ifade eden Kaşıkoğlu, şöyle devam etti:
     O tarihten itibaren her geçen gün milletimizin umutları ve kendine olan güveni biraz daha artmıştır. Adeta millet ve devlet el ele vererek bir seferberlik ilan edilmiş ve her alanda inanılmaz bir değişim yaşanmaya başlamıştır. Sağlıkta, eğitimde, dış politikada, tarımda, adalette, ekonomide, sosyal alanlarda, ulaştırmada, sanayi ve ticarette, enerji ve turizmde, hulasa tüm alanlarda istikrar ve güven ortamında büyük değişim ve gelişmeler yaşanmaya başlamıştır.
     Bu büyük değişim ve dönüşüm serüveni milletimizin verdiği sınırsız destekle devam etmiş ve devam edecektir diyen Kaşıkoğlu, Egemenlik kayıtsız şartsız millete aittir ve o ne derse o olacaktır. Milletimiz o tarihte ortaya koyduğu bu iradeye sahip çıkarak sonradan yapılan her genel seçim, yerel seçim ve anayasa referandumlarında desteğini artırmış ve böylelikle değişim ve dönüşüme olan desteğini artırarak devam ettirmiştir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AK Parti 10. kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER