AK Parti Adana İl Başkanlığı Yaz

AK Parti Adana İl Başkanlığı Yaz Okulu sona erdi


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 18 Haziranda başlayan Yaz Okulu etkinliğinin sona erdiği bildirildi.
     AK Parti Adana İl Başkanlığınından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen minikler yüzme, jimnastik, tenis ve folklor dallarını kapsayan Yaz Okulu, Atatürk Yüzme Havuzunda düzenlenen törenle sona erdi.
     AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, törende yaptığı konuşmada, iktidarların görevinin milletin geleceğini aydınlatmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Çocuklarımızın geleceğini, bugünden çok daha iyi şartlara taşımalıyız. Parti olarak iktidar olduğumuz günden bu yana bunun çabası içindeyiz. Hükümetimiz bunu yaparken AK Parti Adana İl Başkanlığı olarak burada böyle bir etkinlikle minik yavrularımızı kendi şahsi hayatlarında geleceğe hazırlamak için faaliyette bulunduk. Umarım gerek çocuklarımız gerekse velilerimiz memnun kalmıştır.
     AK Parti İl Sosyal İlişkiler Başkanı Ayşegül Çalık da, Yaz Okulunda çocuklara yüzme, tenis, jimnastik ve folklor eğitimleri verildiğini ifade ederek, Sporun çocuklar üzerinde, sağlıklı kalmak, yaşam kalitesini arttırmak ve gelişmesine yardımcı olmak, streslerden korunma ve kurtulmaya yardımcı olmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, kendisine olan güveni arttırmak gibi etkileri vardır. Biz inanıyoruz ki bu süreçle tohumu attık, sulayıp yeşermesi size ait ifadeleri kullandı.
     Konuşmaların okula katılan çocuklar hünerlerini sergilerken, davul zurna eşliğinde kısa bir folklor gösterisi sundular.
     AK Partili yöneticiler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte minikler büyük alkış topladı.
     Daha sonra öğrencilere Yaz Okulu Eğitim Programı katılım sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Eyüphan Kılıç
<< Önceki Haber AK Parti Adana İl Başkanlığı Yaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER