AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Ezer:

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Ezer: -Akçakoca ve Melenağzı arasındaki 7 kilometrelik yolun asfalt çalışmasını başlattık


DÜZCE (A.A) - AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer, Akçakoca ve Melenağzı arasındaki 7 kilometrelik yolun asfalt çalışmasını başlattıklarını bildirdi.
     Ezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçakocada yol asfaltlama çalışmalarının 6 aydır sürdüğünü ifade ederek, kötü yolların yapılması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.
     Bugün itibariyle Akçakoca ve Melenağzı arasındaki 7 kilometrelik yolun asfalt çalışmasını başlattıklarını bildiren Ezer, Şu anda asfalt söküm çalışması var. Daha sonra 1 kilometre boyunca soğuk asfalt dökülecek dedi.
     Fındık sezonunun başlamasına az bir süre kaldığını anımsatan Ezer, Fındık hasadının başlamasıyla yoğun bir trafik olacak. Bu nedenle çalışmaların bir an önce bitirilmesi için karayolları yoğun bir mesai içerisinde. Bu çalışmaların ardından Karaburun, Nazımbey ve Kozluk bağlantı yolları yapılacak ifadelerini kullandı.
     Akçakoca Spor Salonu ve stat çalışmalarına da değinen Ezer, çalışmaların tamamlanmasıyla Akçakocasporun kendi stadında maçlarını oynayabileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Ezer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER