AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli

AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli Karamanda


KARAMAN (A.A) - AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, Karamanda il başkanlığınca düzenlenen bir toplantıya katıldı.
     AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kerim Dereli, toplantıya katılımlarından dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, Bülent Gediklinin anlatacağı çözüm sürecine ilişkin konuların büyük önem arz ettiğini belirtti.
     Gedikli ise konuşmasında çözüm sürecinde herkesin gönlünün rahat olması gerektiğini ifade ederek, "Çözüm süreci terörü devre dışı bırakmaya ve demokratik siyaseti de öne çıkarmaya çalışan bir süreçtir. Burada birilerinin söylediği gibi toprak bütünlüğümüz ile ilgili hiçbir pazarlık söz konusu değildir. Ne taviz, ne pazarlık, ne geri adım atma bizim kitabımızda yazmaz. Gönlünüz vicdanınız rahat olsun" diye konuştu.
     Toplantıya İl Başkanı Dereli ve Milletvekili Gediklinin yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, il ve ilçe yöneticileri, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER