AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı

AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya: -Kadınların siyasette aktif rol almalarını teşvik etmek amacıyla mahalle ve köylerde toplantılar düzenliyoruz


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Kadınların siyasette aktif rol almalarını teşvik etmek amacıyla mahalle ve köylerde toplantılar düzenliyoruz dedi.
     Kurtkaya, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıkları toplantılarda partilerinin icraatlarını anlattıklarını ve kadınların taleplerini dinlediklerini belirtti.
     Köylü-kentli bütün kadınların, evrimsel sınırları zorlayıp sadece erkeklerin elinde olan rolleri almaya başladığını gördüklerini ifade eden Kurtkaya, şunları kaydetti:
     Bizler de kadın kolları yönetimi olarak kadınlarımızın aktif olarak Türkiyenin geleceğini inşa eden siyasi oluşumda yer almaları ve siyasette aktif rol almalarını teşvik etmek amacıyla mahalle ve köylerde toplantılar düzenliyoruz. Bugünün kadınının, erkekler kadar güçlü ve değerli olduğunun farkındayız.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER