AK Parti Batman Milletvekili Özdemir:

AK Parti Batman Milletvekili Özdemir: Örf ve adetlerimizde, inancımızda bile olmayan bir takım şeyleri bize yakıştırıyorlar


BATMAN (A.A) - AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Örf ve adetlerimizde, inancımızda bile olmayan bir takım şeyleri bize yakıştırıyorlar dedi.
     Milletvekili Özdemir, Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonunda AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, Batmanda yapılması planlanan 3 köprülü kavşakla ilgili ihalenin 22 Şubat günü yapıldığını, 15 Nisan 2013 günü de temellerin atılmasının hedeflendiğini söyledi.
     Vatandaşımızın bize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için sağlımızdan bile ödün vererek çalışıyoruz diyen Özdemir, şöyle konuştu:
     Bu nedenle bürokrasininde buna ayak uydurmasını istiyoruz. Vatandaşımız her saate bizi arıyor. Vatandaşımızın isteğini yerine getirmediğimiz zaman vicdanen rahatsızız. Bizi arayan bütün vatandaşların çoğunun şikayeti de kurum müdürlerinden oluyor. Örf ve adetlerimizde, inancımızda bile olmayan bir takım şeyleri bize yakıştırıyorlar. Batmanda görev yapan bürokratların yaptığı hatalar bizden soruluyor. Biz Batmanda mücadeleyi yaparken onlar buralarda bile değildi. Birileri de insanlara zulüm etmek için buralara gelmedi. Bizi arayan vatandaşın sorunu için müdürleri arayacağız. Herhangi bir müdürü bir ihale için aramışsak bunu da açıklamıyorsa o müdür de bu toplumun en düşük seviyede ki insanıdır. Batman, bürokratların babalarının çiftliği değildir. Çiftlik istiyorlarsa istifa edip başka yerlerde çiftlik kursunlar. Gazetelere demeç verenler söylediklerini ispatlamayanlar bunun hesabını verecekler. Bizler malımızdan mülkümüzden ve de sağlımızdan fedakarlık ederiz. Ama onurumuzdan asla fedakarlık etmeyiz.
     Toplantıya AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ile çok sayıda partili de katıldı.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Batman Milletvekili Özdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER