AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun:

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: -Biz sadece seçimden seçime gelen değil, her zaman sizlerle beraber olan milletvekili olacağız


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, seçmenlerle her zaman birlikte olacaklarını söyledi.
     Yeniçağa ilçesindeki 16 köyü ziyaret eden Ercoşkun, Dereköy sakinlerine çalışmalar hakkında bilgi verdi ve sorunlarını dinledi.
     Ercoşkun, milletvekili seçildiğini anımsatarak, Sizlerin bir kardeşi, evladı olarak ve sizleri temsil ederek bir yıldır milletvekili olarak görev yapıyorum. Bolumuzu ve Yeniçağamızı Türkiye Büyük Millet Meclisinde Başbakanımızın arkasında temsil etmeye çalışıyorum. Sizlere ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz diye konuştu.
     Biz sadece seçimden seçime gelen değil, her zaman sizlerle beraber olan milletvekili olacağız diyen Ercoşkun, Boluda 492 köy bulunduğunu bildirdi.
     Köyleri ziyaret ettiklerini anlatan Ercoşkun, Köylerin yolunu, yerini görme şansımız oluyor. Bunlardan önemlisi sizlerin görüş ve fikirlerini almış oluyoruz. Buda bize yapmış olduğumuz ve yapacağımız işlerde önemli bir avantaj sağlıyor şeklinde konuştu.
     Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan çalışmalarla hizmet ettiklerini vurgulayan Ercoşkun, sözlerini şöyle tamamladı:
     Bunun için bütçemiz var. Bu bütçe nüfusa göre yani Boluda yaşayan 271 bin nüfusa göre, yol ağına göre kriterlerle belirleniyor. Nüfusumuz oldukça az. Yol ağımız ve coğrafyamız geniş. cebimizdeki imkanlara göre ayağımızı uzatıyorsak, ilimize yapmış olduğumuz hizmetleri de öncelik ve önem sırasına göre belirli paylara ayırarak gerçekleştiriyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz destekler için hepinize teşekkür ediyorum. Bu desteğe laik olabilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER