AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Bilecik İl Başkanı Kurtulmuş: -Terör meselesini çözmedeki kararlılığımız başından beri devam ediyor


BİLECİK (A.A) - AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, terör meselesini çözmedeki kararlılıklarının başından beri devam ettiğini bildirdi.
     Kurtulmuş, Bozüyük ilçesinde, Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığına yapılan saldırıları kınadığını söyledi.
     Meyve veren ağacın taşlandığını ve bu saldırıların, doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu:
     Terör meselesini çözmedeki kararlılığımız başından beri devam ediyor. Bir süreç başlatmıştık, bu provoke edildi ve kesintiye uğradı. Şimdi tekrar bir süreç başladı. Bu süreç inşallah sonuna kadar bu işin çözümüyle neticelenecek. Kamuoyunda bu süreç anlaşıldıkça destek her geçen gün artarak devam ediyor. Bunu anlamayan bir muhalefet var karşımızda. Onlarla da mücadele etmek gerekiyor. Hem bu çözüm sürecinde başarılı olacağız hem de iki muhalefet partisiyle mücadele etmek zorundayız. Hükümet olarak üzerimize ne sorumluluk düşüyorsa Başbakanımızın dediği gibi bedeli ne olursa olsun biz bu bedele razı olmak kaydıyla bunu çözmek için elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar kararlılıkla sürdüreceğiz.
     Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da otogar projesinin ihalesinin 12 Nisanda gerçekleştirileceğini ve aynı ay içinde temel atmayı planladıklarını dile getirdi.
     AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam ise gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde en iyi sonucu almak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER