AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Yapılacak daha çok işimiz var. Burdur halkı herşeyin en güzeline layık. Vatandaşımız AK Partiye yetki verdiği sürece icraatlarımızı uygulamaya çalışacağız


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdurda yapacakları çok işleri olduğunu kaydederek, AK Partiye yetki verildiği sürece icraatları uygulamaya çalışacaklarını bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Burdura gelenlerin kendilerinin misafiri olduğunu kaydederek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oranın Burduru ziyaret ettiğini hatırlattı.
     Özçelik açıklamasında, Daha önce de gelip ipe sapa gelmez beyanatlarda bulunup gidenlere ses çıkarmadık ama CHPnin VIP Genel Başkan Yardımcısı Burdurda açmış ağzını yummuş gözünü. Kulağına fısıldananlarla demeç vermiş gitmiş. Halbuki biz sosyalistten burjuvazi olmaz biliyoruz. 24 yıl CHPnin belediyeyi yönettiği Burduru hatırlayarak kasaba yönetimi benzetmesini yapma ihtiyacı duymuş ifadelerine yer verdi.
     CHP Genel Başkan Yardımcısı Orana terminalin yüzde 90ının tamamlandığı, bağlantı yollarını Ulaştırma Bakanlığının yaklaşık 2 milyon lira harcayarak yaptırdığı, kültür merkezi inşaatının tamamlandığı, tefrişat ve donanım işlerinin kaldığı, bakanlıktan yaklaşık 3 milyon lira harcandığının ifade edilmesi gerektiğini kaydeden Özçelik, açıklamasına şöyle devam etti:
     Ama sosyete Genel Başkan Yardımcısı ne yapsın ki yanındakilerde at gözlüğü takıldığını görememiş. Eminim, bu genel başkan yardımcısı Ankaradan Burdura, AK Partinin yaptığı bölünmüş yoldan gelmiştir veya AK Partinin modernize ettiği Antalya Havalimanından bölünmüş yolla Burdura gelmiştir.
     Ağız Diş Sağlığı Merkezini, sağlık müdürlüğünü, yeni devlet hastanesini, sıcak asfaltları, parkları, genişleyen köprü ve yolları... Eski fotoğrafta şöyleydi, şimdi böyle oldu derler inşallah. Burdura doğalgaz bu iktidarda geldi. Elektrik hatları yeraltına alınmaya bu iktidarda başladı. Derelerimiz ve çayımız bu iktidarda pislikten kurtuldu ıslah oldu derler. Üniversitelerimizin binalarını gösterip, Her yıl trilyonlar burada harcanıyor demelerini arzu ederiz. Katı atık depolama alanını bu hükümet bitireceğe benziyor demelerini bekleriz.
     Burdurda yapılacak çok işleri olduğunu vurgulayan Özçelik, Yapılacak daha çok işimiz var. Burdur halkı herşeyin en güzeline layık. Vatandaşımız AK Partiye yetki verdiği sürece biz icraatlarımızı uygulamaya çalışacağız diye belirtti.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER