AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -AK Parti olarak yoksulluğu ortadan kaldırdık, yok ettik demiyoruz ama yoksullukla mücadelemiz son sürat devam ediyor ve devam edecek


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, AK Parti olarak yoksulluğu ortadan kaldırdık, yok ettik demiyoruz ama yoksullukla mücadelemiz son sürat devam ediyor ve devam edecek dedi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde Burdurda bazı sendika, dernek başkanı ve üyelerinin ellerine megafon alarak Cumhuriyet Meydanında genel merkezlerinden gelen aynı formattaki metinleri okumaya çalıştıklarını bildirdi.
     Açıklamasında, Bazen bu metinleri okurlarken bakıyorum vatandaşlar hiç ilgilenmeden işine gücüne bakarak yüzünü bile çevirmeden gelip geçiyorlar. Bu sendika ve dernek yetkilileri çoğu kere aynı başlıklarda metin okuyorlar ifadelerini kullanan Özçelik, şunları kaydetti:
     Bunlardan birisi Türkiyede yoksulluk üzerine, milletin karnını doyurmayan açıklamalar. Sendika ve dernek olarak hiçbir yoksulun, fakirin elinden tutmazlar, ama edebiyatını iyi yaparlar. Sanki bu ülkede ülkemizi fakirleştiren darbeleri yapanları alkışlayanlar, çanak tutan kendileri değilmiş, AK Parti darbe yapmış gibi atıp tutuyorlar. Sanki bu ülkede 2002 yılına gelinceye kadar yoksulluğu kökleştiren, ekonomik krizleri gerçekleştirip, milletin hazinesini soyan, vurgun ve talan yapan siyasi görüşlerin ucundan kıyısından destekleyen kendileri değilmiş gibi atıp savuruyorlar.
     Özçelik, şöyle devam etti:
     Burdur Cumhuriyet Meydanında metin okuyan sendika ve dernek yetkililerine bakarsanız birçoğunun tuzlarının kuru olduğu ve ekonomik durumlarının iyi olduğu görülür. Gelelim Türkiyedeki yoksulluğa. Şunu ifade edelim AK Parti olarak yoksulluğu ortadan kaldırdık, yok ettik demiyoruz ama yoksullukla mücadelemiz son sürat devam ediyor ve devam edecek.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER