AK Parti Bursa Milletvekili Aydın:

AK Parti Bursa Milletvekili Aydın: -Bursayı ziyaret eden bütün yabancı turistleri bir gün de İznikte ağırlayacağız


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Bursayı ziyaret eden bütün yabancı turistleri bir gün de İznikte ağırlayacağız dedi.
     Aydın, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, gelecek yıllarda İznikin tarihi, çinisi, zeytini ve turisti ile kalkınacağını söyledi. Yaklaşık beş yıldır Bursada turizm konusunda önemli çalışmalar yapıldığını belirten Aydın, Daha önce turistlerin gelip konaklayacakları modern oteller yoktu. 12 yeni beş yıldızlı otel yapıldı ve halen de yapılmaya devam ediyor. Sıcak su sondajı ile çıkan termal kaplıca suları da talep eden otellere verildi. Gelen turistler, hem kaplıca turizminden istifade edecek hem de bu modern alanlarda konaklama imkanı bulacak dedi.
     Bursayı ziyaret eden bütün yabancı turistleri bir gün de İznikte ağırlayacağız diyen Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:
     İznikin tarihsel zenginliğini, çinisini, gölünü ve tüm değerlerini paylaşmış olacağız. İnşallah önümüzdeki yıllar itibariyle İznikte yabancı turist sayısı gözle görülür şekilde artacak. Burada İznike de büyük bir görev düşüyor. Gelen turistleri buradan memnun ayırmak çok önemli. Bizim için bir turist bile çok değerli.
    
     Muhabir: Halil Ataş / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber AK Parti Bursa Milletvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER