AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel, İngiltereye

AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel, İngiltereye gitti


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yükselin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinden oluşan heyetle temaslarda bulunmak ve çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere İngiltereye gittiği bildirildi.
     Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, İngiltere ve Türkiye arasında yapılan işbirlikleriyle iki tarafın iyi bir stratejik ortak olduğunu gösterdiğini belirtti.
     TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından Dünya Bankasıyla ortak yürütülen proje kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve çalışmalar yapmak maksadıyla İngilterenin başkenti Londraya gittiklerini açıklayan Yüksel, Dünya Bankasıyla düzenledikleri çalışma ziyaretinin 6 gün süreceğini kaydetti.
     İngiltere hazine birimiyle bütçelerine ilişkin görüş alışverişi yapacaklarını aktaran "Belirlenen program çerçevesinde İngilterede yapacağımız temaslarda üst düzey yetkililerle görüşmeler yapıp, bütçenin sürecine ve işleyişine ilişkin karşılıklı görüş alışverişimiz olacak. Öyle ki bu ziyaretimiz ve yapacağımız temaslarımız iki ülkenin ortaya koyduğu çalışmaları paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla verimli olacağı kanaatini taşıyorum" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel, İngiltereye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER