AK Parti Düzce Danışma Meclisi Eylül

AK Parti Düzce Danışma Meclisi Eylül ayı toplantısı


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi eylül ayı toplantısı yapıldı.
     Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, ülkenin cunta rejiminin bıraktığı izlerden kurtulması gerektiğini belirterek, AK Parti, Türkiyede sivil zihniyeti yerleştirmeye çalışıyor dedi.
     AK Parti Teşkilatının Türkiyedeki tarihi görüşü gerçekleştiren teşkilat olduğunu dile getiren Korkmaz, bu namusu korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
     Korkmaz, hiçbir kimsenin bu teşkilatın içerisine fitne sokamayacağını ifade ederek, Bu teşkilatın üyelerini ayrı kamplara bölme girişiminde bulunamaz. Buna müsaade etmemiz söz konusu değildir. Ama Düzcede siyaseti kendilerinin yönlendirdiğini düşünenler yerel seçimler öncesinde teşkilat içerisine fitne sokarak ayrıştırma gayreti içerisine giriyorlar. Buna hepimiz şahidiz. Fakat teşkilatımız içerisinde kesinlikle bölünme yoktur, olması da mümkün değil diye konuştu.
     Düzcede siyaseti AK Parti il merkezinin tayin ettiğine dikkati çeken Korkmaz, istişarenin ortak aklı bulmada önemli rol oynadığını, bu nedenle buna göre hareket edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
     Toplantıda, AK Partiye katılan HAS Parti Düzce İl Başkanı Halil Aydın, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, MHP Beyköy Eski Belediye Başkanı Osman Kılıç ile bazı Beyköy ve Cumayeri belediye meclis üyelerine AK Parti rozeti takıldı.
     Partiye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aydın, Bundan sonraki süreçte ülkemizi daha yükseklere çıkarmak için hep birlikte güzel işler yapacağız dedi.
     Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Düzce Danışma Meclisi Eylül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER