AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğluna

AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğluna ziyaretler


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Muhtarlar Derneği, Düzce ve ilçe ziraat odaları başkanları ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası (DESOP) Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Düzce İl Başkanlığına seçilen Metin Kaşıkoğluna hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
     İlk ziyareti gerçekleştiren Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Özcan, il başkanlığına seçilen Metin Kaşıkoğluna, yeni görevinin hayırlı olmasının temennisinde bulundu.
     Kaşıkoğlu da, uzun süre yürüttüğü milletvekili faaliyetinden sonra il başkanı olarak yürüteceği görev sırasında da birlikte çalışacaklarını belirterek, Muhtarları yerel yönetim alanında siyasetçinin en yakın kardeşi olarak görüyorum. Eğer bir çalışma yapılacaksa bir köyde sizin en yakın mesai arkadaşınız, halkın seçmiş olduğu temsilcisi muhtardır. Dolayısıyla biz hancı, siz kervancı olduğunuz sürece ilişkimiz bitmeyecektir dedi.
     Kaşıkoğlu, Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Düzce ve ilçe ziraat odaları başkanları ve DESOP yönetim kurulu üyeleri ile Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrakı, kabul eden etti.
     Ziyarette konuşan Albayrak, konusunda bilgili tecrübeli, birikimli ve uzun süre Düzceye hizmet etmiş birinin AK Parti Düzce İl Başkanlığına gelmiş olduğuna sevindiğini kaydetti.
     Düzcede yapılacak çok işin olduğunu ifade eden Albayrak, Dünya ve Türkiye değişiyor. Düzce yeni kurulan bir il olduğu için hizmet etmekte sınır yok. Yapılacak çak işimiz var. Akçakocada yapılacak ortak hizmetlerde beraber hizmet etmeyi umuyorum. Sizlerin tecrübenizden ve çalışkanlığınızdan hep birlikte faydalanarak bölgemizi iyi yerlere getirmeye hazırız diye konuştu.
    
     Muhabir : İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER