AK Parti Eskişehir Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Eskişehir Danışma Meclisi Toplantısı (2) -TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Avcı: -Teröre verilecek en anlamlı cevap, hayatın akışını bozmadan günlük hayatın rutinlerini asla sekteye uğratmadan görevle


ESKİŞEHİR (A.A) - TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Teröre verilecek en anlamlı cevap, hayatın akışını bozmadan günlük hayatın rutinlerini asla sekteye uğratmadan görevlerimizi yapmaya devam etmektir dedi.
     Avcı, partisinin Eskişehir teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, Hakkarinin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan askerlere ve bütün şehitlere Allahdan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetler ve Türk milletine başsağlığı diledi.
     Son saldırının, görevlerinin ve sorumluluklarının ne kadar büyük olduğunu hatırlattığını ifade eden Avcı, şöyle konuştu:
     12 Haziran seçimlerinden önce, son teşkilat toplantısında sadece Türkiye değil, Bosnadan, Çeçenistana, Afganistana ve Somaliye kadar bütün bir coğrafyada haktan, adaletten, barıştan yana olan insanların bu seçimin sonuçlarını beklediğini, bu ağır sorumluluk altında bize düşenin ne olduğunu konuştuk. Özellikle teröre verilecek en anlamlı cevap, hayatın akışını bozmadan günlük hayatın rutinlerini asla sekteye uğratmadan görevlerimizi yapmaya devam etmektir. AK Parti il teşkilatı bütün birimleriyle bugüne kadar bunun şuurunda olduğunu gösterdi. Bir zincirin gücü, en zayıf halkasının gücüyle ölçülür. En ücra birimlerimize kadar her alanda gücümüzü pekiştirme, güçlendirmek ve uluslararası meydan okumaya, kendi gücümüzle en güzel cevabı vermek bize düşüyor. Bugün aramıza katılan gücümüze güç katacak sevgili kardeşlerimize aramıza hoşgeldiniz diyoruz.
    
     -Asıl olan davadır-
    
     AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da sorunlarla, dertlerle, sevinçlerle ve mutlulukla hemhal olmaya geldiklerini bildirdi.
     AK Partinin Türkiyede önemli işlere imza attığını anlatan Koca, şunları kaydetti:
     Bir siyasi partinin, ülkenin makus talihini değiştirecek ve önemli başarılara imza atması, hiç kuşkusuz o partideki bütün birimlerin hassas bir makine gibi uyumlu ve dengeli çalışmasıyla mümkündür. Bu anlamda AK Partide, en tepedeki yöneticisinden herhangi bir teşkilattaki hizmetlisine kadar herkesin çabası, bir zincirin halkaları gibi aynı derece değerlidir, önemlidir. AK Partide siyaset, milletin özüyle, ruhuyla bütünleşmektir. AK Partide siyaset sadece milletin bağrından çıkmak değil, milletin gönlünde kalıcı olmaktır. AK Partide siyaset milletten başka hiçbir güç kaynağı aramamaktır. AK Partide siyaset milleten başka hiçbir güce boyun eğmemektir. Asıl olan davadır.
     AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ise yeni kabul edilen yasa ile artık aralarında Eskişehirin de bulunduğu 29 büyükşehir belediyesinde de mücavir alan sınırı il mülki sınırları olduğunu hatırlattı.
     AK Partinin 10 yıllık hizmet iktidarında yoluna, suyuna kavuşan köylerin, artık her anlamda şehrin bir parçası olduğunu vurgulayan Can, Büyükşehirler büyük düşünülerek yönetilir. Küçük oy hesaplarıyla değil. Odunpazarı Belediyemizin kentsel dönüşüm ile ilgili önemli adımları var. Bunları Ankarada sayın Başkanımız ile yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde kazmayı vuruyoruz. Muhalefet bütçede stadyumun yerini araya dursun, biz inşaatına başlıyoruz dedi.
     AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da Eskişehirde hep güzel işlere imza attıklarını, bundan sonra da en ücra köşelere kadar gür sesle ve AK Partinin 2023 vizyonunu anlatmaya devam edeceklerini ifade etti.
     (Bitti)
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER