AK Parti Finike ilçe Başkanı Bahçeci:

AK Parti Finike ilçe Başkanı Bahçeci: -Dikkatli incelenirse Yuvalı köyü mezarlık düzenlemesinin İl Genel Meclisinin uhdesinde olduğunu ve zaten yapmak mecburiyetinde olduklarını fark edebilecekleredir


ANTALYA (A.A) - AK Parti Finike ilçe Başkanı Necati Bahçeci, Dikkatli incelenirse Yuvalı köyü mezarlık düzenlemesinin İl Genel Meclisinin uhdesinde olduğunu ve zaten yapmak mecburiyetinde olduklarını fark edebilecekleredir dedi.
     AK Parti Finike ilçe Başkanı Necati Bahçeci, yaptığı açıklamada, hükümetin Büyükşehir Belediye Yasası olarak bilinen yasadaki yeni düzenlemeleri gerekçe gösteren bazı politikacıların demode olmuş Benim köylüm, benim işçim sloganlarıyla kendilerini güncelleyemediklerini ve kurt siyasetçi rolüne soyunduklarını ileri sürdü.
     Halkın özüne, sorunlarına inememiş, basit siyasi ihtiraslar içinde bulunan günümüz siyasetçilerinin, AK Parti iktidarının benimsediği bölgesel ayrımcılık, dinsel ayrımcılık ve etnik milliyetçilikten uzak olduklarını iddia eden Bahçeci, Ne zaman birileri Vatan elden gidiyor sloganı atmaya başlarsa bilin ki ya siyasi bir ikbal gereği hedef saptırıyordur, ya icraat aczi içindedir, ya da vizyon fakiridir. Bunlar ucuz ve vizyonsuz siyaset alışkanlıklarıdır. Siyaset mezarlıklarındaki yerlerini çoktan almışlardır dedi.
     Finikede bazı siyasilerin Büyükşehir Belediye Yasasının ilçeye hizmeti engelleyeceği yönündeki sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Bahçeci, yasanın köylünün ve köy tüzel kişiliğinin mülkiyet hakkını, yine köylünün kullanımını beraberinde getirdiğini bildirdi.
     Yasanın uygulamaya geçtikten sonra ne Antalyanın ne de Finikenin yerinin değişeceğini anımsatan Bahçeci, Bu zihniyete soruyorum. Acaba ilçemizde hangi köyümüz en son hangi tarihte vali görmüştür. Acaba bu durum bugüne kadar hangi yatırımın köylere gitmesine engel olmuştur. Bu yasa uygulamaya geçtiğinde Finikenin mi yeri değişecek, köylerimizin mi, yoksa Antalyanın mı- Bu söylemler sadece yapılmakta olan güzel işleri baltalamaktan, insanlarımızı yanıltmaktan başka bir şey değildir diye konuştu.
     Bahçeci, şöyle devam etti:
     20 yıl önce köprüyü sattırmayı vatanseverlik sayan zihniyet ile bugün köy mezarlığını partili belediyesine düzenleterek medyaya beyanat veren zihniyet aynıdır. Genel seçim öncesinde partimizin teşebbüsüyle program dışı olmasına rağmen Yuvalı köyü mezarlığında düzenleme yapan kırıcıları, muhalefet sahiplenmek için seferber oldu. Eğer dikkatli incelenirse Yuvalı köyü mezarlık düzenlemesinin İl Genel Meclisinin uhdesinde olduğunu ve zaten yapmak mecburiyetinde olduklarını fark edebilecekleredir. CHP kendi il meclisindeki zaafını belediye aracılığı ile giderince kurtarıcı rolüne soyunuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Finike ilçe Başkanı Bahçeci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER