AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: -Kendisini ülkesine adamış, sayın Başbakanın şöyle resimlerine bir bakarsanız 10 yılda 25 yıl yaşlandı -Eskiden başbakanlar Ankarada kuluçkaya otururdu. Fakat biz böyle yapmadık. Ankara


ÇORUM (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kendisini ülkesine adamış, sayın Başbakanın şöyle resimlerine bir bakarsanız 10 yılda 25 yıl yaşlandı dedi
     Çelik, partisinin Çorum İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı değerlendirmede, Çorumun AK Parti iktidarına her seçim dönemi teveccüh gösterdiğini, parti oylarının her dönem biraz daha artış göstererek Türkiye ortalamasının üzerine çıkma başarısı gösterdiğini gururla takip ettiklerini söyledi.
     Kentte yapılan hizmetler kapsamında bütün göstergelerin çok çok iyi olduğunu ifade eden Çelik, şunları kaydetti:
     Sağlık alanında devasa 750 kapasiteli hastane projesinin eli kulağında. Yollarınız uçak pisti gibi. Üniversiteniz benim bakanlığım zamanında kuruldu. Daha ne yapabiliriz diye bakıldığında, önceden ya şu ilçemizin yolunu düzeltseler de, şöyle adam akıllı elektriğimiz, suyumuz olsa diyorduk. Şimdilerde efendim havaalanımız yok, havaalanı uzaktır diyoruz. Ankarada havalimanı 50-60 kilometre. Merzifon Havalimanı ise yolun kısalmasıyla 43 kilometreye düşüyor. Biz her ilimizde bir havalimanımız olsun isteriz ancak kaynakların israf edilmemesi lazım. Çorum insanı her konuda samimiyetini ortaya koymuştur, bizde makul, mantıklı, meşru hangi talep gelirse baş üstüne diyoruz. Çünkü sizler bize her seferinde baş üstüne dediniz.
     AK Parti döneminde Türkiyenin borçlarının arttığı yönünde muhalefet partilerinin iddialarının olduğunu dile getiren Çelik, AK Partinin iktidara geldiğinde her 100 TLlik milli gelirin 74 lirasının borç olduğunu, şimdi ise her 100 TLlik milli gelirin 39 lirasının borç olduğunu vurgulayarak, Bu hesaplamaya göre borcumuz artmış mıdır eksilmiş midir- Şimdi neden millete karamsarlık pompalıyorsunuz. Avrupalılar, Türkiye ekonomisini hayranlıkla izliyoruz, hükümetin performansını hayranlıkla izliyoruz derken, CHP lideri sayın Kılıçdaroğlu, Yok yok biz batıyoruz diyor. Ya kardeşim kendi memleketine niçin kötülük ediyorsun- Bütün hikaye, AK Parti hükümeti daha fazla milletin teveccühüne mazhar olmasın. Bu iyi birşey ama AK Parti niye yapıyor. Bütün mesele bu dedi.
    
     -CHPnin bize karşı muhalefeti Temel anasını görmesin muhalefetidir
    
     CHPnin kendilerine yaptığı muhalefeti, bir hikaye ile anlatmaya çalışan Çelik, Temel ile Dursunun suç işlediklerini ve idama mahkum edildiklerini belirterek, huzura çıkarılan Temele Son arzun nedir diye sormuşlar, Temel boynunu bükerek Anamı görmek istiyorum. Dursuna, senin son arzun nedir diye sormuşlar. Dursun, Temelin düşmanı ya Temelin gözlerine bakmış bakmış ve Temel anasını görmesin demiş. CHPnin bize karşı muhalefeti Temel anasını görmesin muhalefetidir. Ağzınızla kuş tutsanız, ne yaparsanız yapın, mutlaka bir şeyi eleştiriyorlar dedi.
    
     -THYnin hiçbir pilotu başbakan kadar uçmuyor
    
     Zaman zaman kendisine başbakanın neden bu kadar yurt dışına gittiğinin sorulduğunu, kendisinin ise böylesine bir soruya Başbakanın canı sıkıldığı için piknik yapmaya gidiyor cevabını verdiğini dile getiren AK Parti Genel başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, şöyle devam etti:
     Allahtan korkar insan. Türk Hava Yollarının hiçbir pilotu başbakan kadar uçmuyor. Başbakan Endonezyadaydı. Uçakla git git bitmez, 10-11 saat. Döndü geldi ardından Pakistan. Türkiye ile Pakistan arasında 5-6 saat zaman farkı var. Pazartesi günü birlikte İspanyaya gideceğiz. Şimdi, Cumartesi yok, Pazar yok. Kendisini ülkesine adamış sayın Başbakanın şöyle resimlerine bir bakarsanız 10 yılda 25 yıl yaşlandı. Eskiden başbakanlar Ankarada kuluçkaya otururdu. Fakat biz böyle yapmadık. Ankarada oturup, afra tafra ile genel ile talimat ile memleket idare etmeye talip bir ekip değiliz. Biz halkımızın sevincini sevincimiz, kederini kederimiz kabul etmeyi siyasi ahlakımızın bir gereği kabul ediyoruz. Biz sizlere gelmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER